Biografklub Danmark

Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver dig mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris. Når du køber et medlemskab til Biografklub Danmark, modtager du en rabatkupon til hver af sæsonens 10 udvalgte film. Disse kuponer kan bruges i alle landets biografer til alle ordinære forestillinger, så længe filmene vises.

Vi er en del af Biografklub Danmark og viser alle film til premieren.

Læs mere om Biografklub Danmark på www.biografklubdanmark.dk

Operabio

Ti gange i løbet af sæsonen viser vi helt nye optagelser fra Metropolitan Operaen i New York. Der bydes på en perlerække af operaer med de største stjerner og en scenografi, der tager pusten fra en. I biografmørket med det store lærred og den gode lyd er det næsten som at være der selv. De fleste Operabio vises søndage kl. 15.00, og vi serverer en forfriskning i pausen.

Se det samlede program for sæsonen 2020-21 her.

Fredagsfilm

Fredagsfilm er en rigtig hyggelig oplevelse, hvor vi starter med at servere en kop kaffe og en småkage fra kl. 10.00. I de fleste måneder er der Fredagsfilm 2. og 4. fredag kl. 10.30, og vi viser film fra det aktuelle filmprogram. Alle er velkomne!

Babybio

Babybio er vores tilbud til forældre på barsel. Vi har et korps af søde "bedstemødre" der passer godt på børnene, mens forældrene kan slappe af og se en god film. BabyBio er en hyggelig oplevelse for alle og børnepasningen er inkluderet i billetprisen. Der er normalt Babybio sidste mandag i hver måned kl. 11.00.