Fredagsfilm

Fredagsfilm er en rigtig hyggelig oplevelse, hvor vi starter med at servere en kop kaffe og en småkage fra kl. 10.00. Kl. 10.30 viser vi en film fra det aktuelle filmprogram. Fra 2022 viser vi Fredagsfilm hver fredag. Danske film vises med danske undertekster. Alle er velkomne!

Babybio

Babybio er vores tilbud til forældre på barsel. Vi har et korps af søde reservere-bedsteforældre der ser efter babyerne, mens forældrene kan slappe af og se en god film. Både lyd og lys er tilpasset, så babyerne kan være med hvis de er vågne. Man skal have egen barnevogn med. Der er normalt Babybio sidste mandag i hver måned kl. 11.00.

Biografklub Danmark

Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver dig mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris. Når du køber et medlemskab til Biografklub Danmark, modtager du en rabatkupon til hver af sæsonens 10 udvalgte film. Disse kuponer kan bruges i alle landets biografer til alle ordinære forestillinger, så længe filmene vises.

Vi er en del af Biografklub Danmark og viser alle film til premieren.

Læs mere om Biografklub Danmark på www.biografklubdanmark.dk

Operabio

Helt nye optagelser fra Metropolitan Operaen i New York. Der bydes på en perlerække af operaer med de største stjerner og en scenografi, der tager pusten fra en. I biografmørket med det store lærred og den gode lyd er det næsten som at være der selv. De fleste Operabio vises søndage kl. 15.00, og vi serverer en forfriskning i pausen. Se hele programmet for 2022-23 her.

Børnefilmklub

Biografens to børnefilmklubber er et tilbud til alle elever i 2-7. klasse.
Vi sammensætter et blandet program af gode børne- og ungdomsfilm, hvor man kan se fire film til en superpris på kun 100 kr. i alt.

Mini-Bio er for elever i 2-4. klasse. Man kan vælge mellem mandag, tirsdag eller onsdag kl. 15.00

Maxi-Bio er for elever i 5-7. klasse. Filmene vises torsdage kl. 15.00. 

Sæson 2023-24 åbner for tilmelding den 3.10.2023.